Make the sadness go away...

Naber blog?

Çok ilginç düşüncelerim var blog. Yıllardır ilk defa kendime inandım. Sanırım ben gerçekten de birşeyler düşünüyorum, sanırım zekiyim. Yıllardır bunu kibir olarak algıladım, ama anladım. Ben gerçekten bir halta yarıyorum.

Kendime güveniyorum bılog. Yıllardır ilk defa, bedenimi hissediyorum. Göğsüm yerine yerleşti sanki. Yıllardır bilmediğin birşey bilmek nasıl bir duygu bilir misin blog? Ben biliyorum sanki. Ya da öğrendim. Aaarrgh! Çok güzel lan!Bu tanımlayamadığım bir duygu, ama çok güzel. Anlatamam. Ama sen anlarsın. Zaten sen, bensin.

Bir de paladinime duyduğum garip istek var tabii. Hunter'da bu kadar istekli değildim. Belki de başlangıçlarla alakalıdır. Belki de her yeni başlangıç seni yeniliyordur. Sanırım bu böyle.

WoW oyun değil. Bir yaşam biçimi de değil. WoW kendisi bir yaşam. Sorunları, üzüntüler, ihanetleri, herşeyi. Ama sorun şu ki, kimse kimseye anlatamıyor bunu. Zaten oynamayan anlamaz. Anlayamaz. Ne kadar anlatılsa boşuna. Zaten oynayan pek çoğu da anlamıyor. Kendilerine itiraf etmekten çekindikleri şeyleri nasıl anlayabilirler ki?Anlayamazlar.Aynen öyle.

Görüşürüz blolofoffofofoooofofg

C'ya anam.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Blog siksin seni hadi C'yaa
Adsız dedi ki…
Haa bu arada bi sike yaramadığın da ortada devlete başvur da sana özürlü maaşı bağlasınlar
Adsız dedi ki…
Demek Paladin'e domalmak hunter'a domalmaktan daha zevkli oluyor ee tabii Paladin yılların vurucusu bir de 40 santimlik şeyi neydi hah kılıcı :) da var yani sonuç ortada...

Popüler Yayınlar