One day I wanna be a star, so that I can hang in a bar, I'll go to vegas with the players, just to forget my scars.

hayatımdan hoşnutum şu an.

belki geçicek.


ama şu an hoşnutum.



yeterli.

***

pek fazla söyleyecek bir şeyim yok, yine o kahpe ve taviz vermeyecek kadar kibirli dürtüye, bir şeyler söyleme dürtüsüne kaptırdım ellerimi, kollarımı ve bu özel olayda; kulağımı. hani elimin ihanetinden söz etmişim ya iki sene önce bu beyaz arka plana beni atması sonucunda? pek arkadan bıçaklanmış gibi hissetmiyorum bu sefer.

bu sefer hayatımdan hoşnutum çünkü.

yeterli şimdilik.

***

bir adam var, saçları yıkanmamaktan yağlanmış, sakallarını kesmesi gereken zaman bir hafta öncesinde kalmış. adamın üzerinde bir nirvana tişörtü var, kafasında da tişört kadar siyah bir kulaklık. kulaklık bir laptopa bağlı, laptopun geniş ekranı google chrome adlı bir tarayıcınının youtube adlı bir siteyi arayıp, bulup bu saçı yağlı adam için içerisine taşıdığı pencereyi beyan ediyor dünyanın geri kalanına. youtube adlı o ufak sitenin sunucularına yüklenmiş ufacık bir video var, ufacık bir şarkının önüne gerçekten ufak bir resim konularak yaratılmış bir slayt gösterisi bu. kocaman bir dehaya sahip bir adamın, kocaman dehaya sahip başka bir adamın filmiyle gösterilsin diye yarattığı bir şarkı bu. en kanatan, ilahiyete dokunan yerinde üstelik, saniyelerin müzik aksın diye kenara çekildiği bir an bu. adam kulaklıklarını almış ellerinin arasına, zihninden yaşadığı her şeye dair hiç yazılmayacak bir yazı geçiyor. müzik bastırıyor bu sırada, güçleniyor, canlanıyor, her şey anlamsızlaşıyor bu sırada, varlık yerin müziğe bırakıyor, her şey yerli yerinde üstelik, hiçbir kafa suyun üstüne çıkıp nerede olduğunu merak edecek kadar yüksek bir farkındalığa varmıyor hiçbir zaman. adam ölüyor ve diriliyor müzikle, yaşamın ne kadar etkileyici ve çarpıcı bir şey olduğunun kanaatine varıyor, sersemlemeden yaşıyor yaşama dair olan aşkını.

sonra elleri onu dört senedir göğsünden besleyen siteye götürüyor ve adam dört senedir olduğu gibi, yazabildiğini sanarak hareket ettiriyor parmaklarını siyah klavyesinin üzerinde.

başka bir şarkı açılıyor sonra.

çok sonra başka bir şeyler oluyor.


yeterli.

Yorumlar

Popüler Yayınlar