A working class hero is something to be.

Yıllık komitesinde olduğum için milletin yıllıklarını yazıyorum bilgisayara. Bir insanın diğerlerinin hayatları üzerinde bu derecede bir etkiyi, sadece orada olarak yaratması gerçekten inanılmaz.

***

Küçükken oynadığım oyunlar sanırım benim karakterimi en çok etkileyen şeyler oldu. Hiçbirşey değilse, yapısal olarak bulunduğum toplum parçasına tersti: millet FIFA oynarken ben saatlerimi RollerCoaster Tycoon'da harcardım. Dynamite'li bir park vardı hatta, favorimdi. Vay be.

***

Sanırım önümüzdeki Aralık ayı Wii için yaşanan en kurak aylardan biri olacak. Nights: Journey of Dreams dışında doğru düzgün oyun çıkmıyor konsola. Gerçi Wii çıktığından beri Nintendo müthiş bir "tek aya tek klasik" politikası güdüyor. Konsolun en iyi oyunları kabul edilen WarioWare, Twilight Princess, Resident Evil 4, Metroid Prime 3 ve Super Mario Galaxy'nin hiçbir aynı ayda çıkmadı.

***

Karanlık çöküyor. Etraf sessiz. Yapraklar bile hışırtıyı kesmiş, rüzgar bir ses çıkarmaya korkuyor. Biri şarkı söylüyor sadece. Kimseyi umursamadan, sessizliği ne kadar bozduğuna aldırmadan, gözleri kapalı, öylece şarkı söylüyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar