State of emergency, how beautiful to be, state of emergency is where I want to be.



Bu videoyu hepimiz biliyoruz değil mi? Blizzard'a pek çok şey diyebilirsiniz, arlanmaz bir hırsız, şanslı... Fakat birşeyi inkar edemeyiz: bu adamlar bu tür videoları yapmayı biliyorlar.

You no longer need to sacrifice for your people. You no longer need to feel the weight of your crown... I've taken care of everything.
Yeni oyun haberleri.
  • Dün, Kore'de milli bayram ilan edilecekti neredeyse. Starcraft II açıklandı, Koreliler bin Protoss'lu akınlarda çocuklar gibi şendi.
  • Mortal Kombat Armaggedon'un Wii'ye de yapılacağı açıklandı, Jack Thompson sinirlenecek.
  • GTA IV hakkında bir takım detaylar açıklandı. Dan Houser'ın yaptığı açıklamaya göre oyun üstünde ne kadar arcade etkisi varsa gidecek (elinizde minigun ve 1000 adet kurşun ile bırakın koşmayı, yürümeyi bile unutun yani). Örnek olarak Microsoft'a gönderilen oynanabilir demoda ana karakter olan Niko Bellic'in bir araba çalmak için (ve dikkat eden bu araba gitmiyor) önce dirseğiyle camı kırdığı, kapıyı açıp içeri girdiği ve (buraya dikkat) düz kontak yapmaya başladığı söyleniyor. Ve bu oynanış, cutscene değil. Bu demonun Game Informer dergisinde yayınlandığı da söylenenler arasında, Xbox 360 için ama PS3 için değil. Oyunda hayvanlar olacak, fakat kedi köpek değil, martı. Oyunda bir PDA sistemi bulunacağı da demoda görülmüş. Fizik ve grafik motorlarının überliğini not etmeme gerek var mı? Ve oyunda San Andreas'tan hiçbir karakter olmayacakmış. Vice City'den hiç olmaz (23 yıl önce geçmesinden dolayı) fakat GTA III'ten birkaç dost bekleyin derim ben.
  • Fallout 3 hakkında bir takım resimler yayınlandı, buna göre oyunun tamamının ya da bir bölümünün Washington D.C.'de geçeceği kesinleşti gibi (bombalanmış bir Beyaz Saray görüntüsünün ardından bir gazetecinin oyun DC'de geçecek mi sorusuna sonuçlara ulaşın kendiniz demiş bir Bethesda görevlisi, e yani.).
  • Wii'ye çıkacak Sims 2 Pets paketinde (orjinal oyunu da içerecek) yaşlanma özelliğinin kaldırıldığı söylentileri var. Haaaaydi len dediniz değil mi içinizden?
  • Age of Empires III'e bir ek paket daha gelecek. Eğer bu ek paket çıkarsa (ki çıkar herhalde, daha önce iptal olmuş bir ek paket görmedim) bir Age of oyununa çıkan ilk ikinci ek paket olacak (umarım anladınız). İsmi The Asian Dynasties.
  • Deus Ex serisinin geri döneceği (fakat 3 olarak mı yoksa bir remake mi bilinmiyor) söyleniyor. Bir yapımcının MTV'ye Fransızca bir röpörtajda oyunun yapıldığını söylediği dedikoduları dolaşmakta.
  • Nisan ayı satış rakamlarında (dikkat) GAME BOY ADVANCE'İN PlayStation 3'ten daha çok sattığı hesaplandı. En çok satan oyun ise Pokemon Diamond.
  • GTA IV arasında insanlar sevinsin diye Rockstar'ın piyasaya bir adet San Andreas Stories çıkarması umuluyor, söyleniyor, dualar ediliyor.


Yorumlar

Videonun hastasıyım. Tacın düşüşü yeter valla.
Dauril dedi ki…
GTA serisini sevmeyen az sayıda insanlardanım. en güzel oyunu gta 2'ydi gerisi fıs'tır, fıs kalacaktır.
yiğitcan dedi ki…
Hah, diye geçer gülerim sana dau. San Andreas fısmış. HAH!

@Aslı Abla, ben şeye bitiyorum.

"This kingdom shall fall."

Daha da iyisi Arthas'ın o sözleri sarfettiği sözlerin yankısını asıl mekanda, birebir olarak, WoW'da görmek olmuştu. Bir easter egg olarak müziği kıstığın zaman o konuşmayı duyabiliyordun.

Popüler Yayınlar