And how does it feel like to spend a little lifetime sitting in the gutter screaming symphony?

Biliyorsunuz, Türkiye'de bütün filmler Cuma günleri vizyona girer. Bu da benim işime gelir, çünkü gerekli parayı günde bir milyonla bir önceki cumadan biriktirmeye başlarım böylece. Evet kendi ekonomimi ben idare ediyorum bu arada, aldığım haftalıkla. Allahtan ADSL'i babam ödüyor, çünkü her gün bir film kapsamında film kiralıyorum, sinema dergileri falan alıyorum derken ekonomik olarak çökmemek için yemek yemiyorum okulda, Wii taksidim var, alıp götürecekler diye korkuyorum (hani Sims'teki evlatlık dairesi gibin. Evet Wii benim bebeğim). Neyse bu çökük ekonomiye hediye olarak ne geldi biliyor musunuz Mayıs ayında? Sırasıyla, Mayıs ayının cumalarını işgal edecek filmleri sayayım ben size en iyisi: 4 Mayıs: Spider-Man 3, 11 Mayıs: Sunshine, 18 Mayıs: Zodiac, 25 Mayıs: Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu. Oyy, oyy. Hay ulan bea. İsyanım var isyanım. Olmaz böyle şey yahu. Sonra da bitmiyor ki canına yandığımın filmleri, Transformers var, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer var, ohoo. Ulan bir durulun be. İki aydır gidilecek tek film olarak Pan'ın Labirentini benim yakınımındaki sinemalara soktuktan sonra dibimdeki unutulmuş sinemaya bile gelecek filmler piyasaya sürmek nedir. Allah Allah yahu.

"And I though there'd be something special for the 50th entry..." Haley Starshine
"Two thumbs are not enough, borrow a thumb from a friend." Roger Ebert
"I ain't gonna diss 'dis entry, I'm jus' gonna say 'dis: y'all are mothafuckas." 50 Cent
"OMG! They killed the literature!" Stan.
"OMG! HE MADE ME DROP THE CHICKEN!" Leeroy Jenkins
"May the Force be with this young one, for he has lot to learn, as I have foreseen." George Lucas

Yorumlar

Dauril dedi ki…
wii sahibi şanslı insan :)
yiğitcan dedi ki…
Şans şu açıdandı, weblebi'nin stoğunda vardı ve sorun çıkmadan getirdi. Onun dışında şansla alakalı bir durum olduğuna inanmıyorum, hala taksidi haftalığımdan kısıp ödüyorum. Mesela dün ben D&R'dan Cnbc-e dergisi alırken yanımda bir çocuk Wii+TH's Downhill Jam aldı, evlat acısı gibi koydu bana o. Böyle 10 yaşlarında bir velet, belliydi annesi zengin, on onbeş dergiyle beraber alıp gitti.

Şaka lan şaka, ne koyacak. Kafam girsin onlara.
Dauril dedi ki…
ehehe. Benim wii'ye olan açlığım ekran kartı ve ram için olan açlığımdan(esasen pc'nin açlığı) daha az olduğu için wii bekliyor. Ayrıca, o hayvan gibi fiyata almam bilader ben wii mii.. (mii?)

Popüler Yayınlar