Miracles will happen as we speak.

Blogum hakkında bir inceleme yapmak istedim. Sonradan sorular gelmesin ne nedir diye (evet çok fan'ım var Allah kahretsin "controversy" yaratıyorum.)

En üstteki banner'a bakalım.

Bir adet V resmi gözümüze çarpıyor solda. Bu, hem V for Vendetta en sevdiğim film olduğu için orada, hem de V for Vendetta en sevdiğim çizgi romanlardan olduğu için. Hemen yanında bir alıntı var: "Öyle olsun", dedi Vahşi meydan okurcasına "mutsuz olma hakkını istiyorum." Bu Vahşi John'dan bir alıntı, yani Cesur Yeni Dünya'dan. En sevdiğim kitaplardan biri ve en sevdiğim sözlerden biri olduğu için koydum. Hemen sağında Jazz Jack Rabbit var, en sevdiğim oyun ve en sağda da Dead Kennedys, en sevdiğim grup.

Onun altında ise başlık vazifesi gören Nutopia banner'ı var. İsim dışında, a brotherhood of man ve imagine yazıları göze çarpıyor, bunların hepsi Imagine şarkısından alınma. Beyaz hue ise Nutopia bayrağından gelmekte, kırmızıyı ben uydurdum. Onun hemen altında Matrix'ten bayıldığım bir alıntı var, Ajan Smith'in söylediği. "Şimdi Hayrettin'e..." diye giden bölümde ise ilgilerimle alakalı haberler göreceksiniz, Wii ve Lotro şu anki ilgilerimi oluşturmakta. Hayrettin ismi ise ünlü kaleci "Yapma Hayrettin!" lakaplı Hayrettin Demirbaş'dan gelmekte.


Bu yukarıdaki banner ise basit, bir fontla Inevitable Happy Ending yazıyor. Blogun ikinci ve URL ismi. Bu isim ben hikaye yazmaya odaklanmışken bulunmuştu, kimsenin dikkat etmediği üzere Staperw hikayelerimin hiçbiri mutlu sonla bitmemişti. O açıdan o ironiyi hoş buldum, hem de mutlu sonların kaçınılmazlığını eleştirmeyi de sevdim. Altındaki alıntı V for Vendetta'dan, fakat çizgi romanından. Yine bayıldığım bir alıntı.



Soldaki logo ise RB, 62 ve yıldız simgelerinden oluşuyor. RB, Rabbar, o da Baron Rabbit için bir kısaltma. Baron benim, Rabbit revan'ın Rabbar ise berx'in altından çıktı (evet salak şeyler hep ondan çıkıyor nedense), batmış bir proje olarak onurlandırmak istedim. 62 ise haliyle tavşana bir gönderme. Yıldız ise orada iyi duruyordu, koydum, fantastik birşey yok.

Sırasıyla 62Logo'nun altındaki resimler, Futurama'dan Zoidberg, Acetaminophen'in avatarıydı Level'da, ona bir saygı duruşudur o. Profil açıklamasında "A bicycle built for two" yazıyor, eğer 2001: A Space Odyssey seyrettiyseniz neden etkileyici birşey olduğunu anlarsınız. Ayrıca da "daiiisy, daaaisy" şarkısının da bir sözüdür. Altında kanlı bir Rorschach resmi var, Watchmen'in ana karakterinin, en sevdiğim çizgi romanın yani. Onun altında ise Star Wars geek'i olarak topladığım comic'lerden biri olan Ep3 çizgi romanından bir sahne var, meşhur "Order Sixty-Six"'in duyurulduğu sahne. Onun altında Darth Traya, onun da altında Lotro'dan bir ss var. Ondan sonra en sevdiğim FPS olan Half-Life ve V for Vendetta'dan bir poster var.

Yazıların altındaki alıntı ise Seal'ın Crazy şarkısından, ezelden beri hoşuma giden bir söz. Onun da altında ise hoş bir resim gözükmekte, şöyle ki:
Don't hold back, o an dinlediğim bir şarkının sözüydü, ki bu da bütün girdilerimdeki başlıkları simgeliyor (bunun en altta olması da ayrı bir ironi). Dikkat ettiniz mi bilmem, bütün hikaye-dışı başlıklarımda o an dinlediğim şarkının, o an dinlediğim veya sevdiğim bir sözü geçer. "Hm." ne bilmiyorum, fakat o kanlı-gülen yüz Watchmen'in simgesi.

En altta ise "I shot the Sheriff" yazıyor, Eric Clapton'dan dinlediğim komik bir şarkı. Onun üstünde ise YouTube klipleri dönüyor, o sıralar özellikle dinlediğim parçaların kliplerine ulaşabilirsiniz buradan da. Aralıklı olarak değişir onlar, ama ilgilenen olmaz genelde.

Yorumlar

Güzel olmuş. Merak edip de soramadıklarımı yanıtlamışsın. Bi cbox lazım sana bence.
yiğitcan dedi ki…
olur, olabilir, fakat siteye girdi girmedikçe pek bakmıyorum o açıdan güncelliğinden korkuyorum böyle şeylerin.
berks dedi ki…
eheh rabbarın ilk sayısını falan çıkaralım lan, bir şeyler yapalım. dA'dki rabbar kapağını gördüm, içini doldurmak lazım. :D

Popüler Yayınlar